Airport service


 


Op elk moment van de week, dus zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag, kunnen we u als Taxi Hoeksewaard vervoeren naar of van iedere luchthaven in Nederland of elders in Europa. Dat kan in de zakelijke- maar ook in de particuliere sector zijn. Bij drie personen of minder doen we dit per taxi. Voor meerdere personen beschikken wij over comfortabele busjes (max.8 personen).

 

Ook uw zakenrelaties halen we van iedere luchthaven in Nederland, België en Duitsland en brengen ze naar uw bedrijf, vergaderlocatie of hotelaccommodatie. Na hun verblijf verzorgd Taxi Hoeksewaard het vervoer naar de luchthaven van vertrek. Verblijven de gasten meerdere dagen in een hotelaccommodatie, dan verzorgen we ook het vervoer van en naar uw bedrijf.

Ook uw vakantie kan starten met een zorgeloos vervoer naar en van de luchthaven. Het bespaart parkeerproblemen, parkeerkosten en onnodig zeulen met zware koffers.

Onze taxi’s of bussen brengen of halen u of uw relaties vanuit de Hoeksche Waard en daarbuiten naar de luchthaven. Niet alleen naar Luchthaven Schiphol Amsterdam of Rotterdam The Hague Airport, maar ook naar de luchthaven van Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Brussel of Düsseldorf.

Onze taxi’s zijn altijd op basis van individueel vervoer, rechtstreeks van uw huis naar het vliegveld van uw keuze. De ophaaltijd bepaalt u zelf. Heeft u hierover advies nodig? Taxi Hoeksewaard weet de weg, heeft ervaring en kan u hierin prima adviseren.

  • Privé taxi van en naar vliegveld
  • Optimale reistijd van deur tot deur
  • Geen combinatie met andere gezelschappen
  • Geen extra wachttijden voor vertrek en aankomst.


TAXI BOEKEN

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


0186-622222


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZONDAG


 24/7