Hoeksewaard koeriers


 


Hoeksewaard Koeriers verzorgd al uw koeriersopdrachten in binnen- en buitenland. Zeven dagen en vierentwintig uur per dag staan we voor u klaar om uw zendingen van A naar B te transporteren. Vakbekwame chauffeurs en een uitgebreid wagenpark zorgen ervoor dat het transport met grote zorg en precisie verzorgd wordt.

Het voordeel van Hoeksewaard Koeriers is dat uw zending niet eerst naar een centraal verzamelpunt gebracht hoeft te worden. Eén telefoontje naar onze centrale en er is een chauffeur naar u onderweg om de zending op te halen en direct naar de plaats van bestemming te brengen. Dus geen tijdsverlies.

Het kan gaan om paspoorten van uw medewerkers of ander belangrijke documenten, maar ook om losse goederen of pallets met een gewicht tot 1.500 kg. Hoeksewaard Koeriers denkt met u mee en zoekt naar een passende oplossing. Wij nemen u de zorg uit handen tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Of het nu gaat om ritten overdag, in de avond, ’s nachts of in het weekend, we werken met één tarief.

Hoeksewaard Koeriers is in het bezit van het certificaat “Vakbekwaamheid Vervoer Goederen”.

Wilt u advies of informatie over de tarieven voor het vervoer van uw goederen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per telefoon of e-mail.


TAXI BOEKEN

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


0186-622222


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZONDAG


 24/7